Contact | Sitemap          

Home
   
 
Klantbelevings
bon
Doe uzelf of een relatie eens een unieke attentie cadeau. De Klantbelevingsbon staat voor vlot advies van Het Nieuwe Bedrijf op tópniveau. Het is een gemakkelijke manier om snel en vrijblijvend tien gerichte voorstellen te krijgen waarmee de ontvanger van de bon direct de interne of externe klantbeleving kan verbeteren.

Hoe het werkt?
U bestelt of krijgt een Klantbelevingsbon ter waarde van 250,- euro. Die kunt u vervolgens in overleg verzilveren. Samen bespreken we (telefonisch) waarop Het Nieuwe Bedrijf uw organisatie mag onderzoeken en beoordelen. Denk hierbij aan: uitstraling, presentatie, klantbehandeling, interieur, facilitaire aspecten, bereikbaarheid en service. Vervolgens bezoekt een deskundige van Het Nieuwe Bedrijf uw organisatie en koppelt zijn bevindingen daarna snel terug in de vorm van een korte rapportage met minimaal tien verbeteradviezen.

Pas nadat dit deskundig advies is gegeven, brengt Het Nieuwe Bedrijf de bon in rekening. We bieden de Klantbelevingsbon tegen een betrekkelijk laag bedrag aan, omdat Het Nieuwe Bedrijf zich op deze manier laagdrempelig wil én kan profileren bij verschillende organisaties. Wij zijn ervan overtuigd: ook u ziet snel de voordelen!
Verzilver de Klantbelevingsbon
Meer informatie over de Klantbelevingsbon

 
Adresgegevens

adres   Damasthof 11
5281 EA Boxtel
email   info@hetnieuwebedrijf.nl
web   www.hetnieuwebedrijf.nl

Verzilver uw bon


U kunt uw Klantbelevingsbon verzilveren door uw gegevens in te vullen in het onderstaande formulier.
Activeringscode  
Bedrijf  
Contactpersoon  
E-mail  
Telefoon