Contact | Sitemap          

Home
   
 
Over Kees de Wild
Kees de Wild is het gezicht achter Het Nieuwe Bedrijf. Hij volgde (vak)gerichte opleidingen zoals de post HBO opleiding Facilitair Management, de kaderopleiding van V&D, Middelbare Detailhandelsschool en een Management Development traject bij ITIP.
Daarnaast deed hij ook waardevolle kennis en ervaring op via leidinggevende posities bij overheidsinstellingen en commerciŽle organisaties.

Persoonlijke specialist en interim-manager
Kees de Wild was onder meer regiomanager bij een optiekketen met 20 filialen. Als afdelingsleiding bij een landelijk warenhuis leerde hij hoe je een prettige koopomgeving voor bezoekers creŽert en hoe je de basis legt voor een prettige werkomgeving voor medewerkers. Daarna heeft hij zich 10 jaar als Hoofd Facilitaire Zaken beziggehouden met het opzetten en organiseren van facilitaire diensten, verhuizingen, verbouwingen, nieuwbouw en reorganisaties.

Al deze kennis en ervaring wil Kees de Wild nu graag inzetten bij andere organisaties. Hij richt zich daarbij op het begeleiden van projecten ter verbetering van de klantbeleving ťn op tijdelijke facilitaire opdrachten.

 
Adresgegevens

adres   Damasthof 11
5281 EA Boxtel
email   info@hetnieuwebedrijf.nl
web   www.hetnieuwebedrijf.nl

LinkedIn en Twitter

Kees de Wild is ook actief met social media.
Naar LinkedIn    
Naar Twitter  


Direct contact

Bel mij terug
Naar contactformulier