Contact | Sitemap          

Home
   
 
Sparring
contract
Het Sparringcontract is een initiatief van Het Nieuwe Bedrijf: ‘uw Sparringpartner’. Sparringcontract heeft als doel directies van ondernemingen en interne professionals te ondersteunen op facilitair gebied.
Het beheer en onderhoud van bedrijfspanden staat bij de directie van elke organisatie regelmatig op de agenda. De grote diversiteit aan onderwerpen en noodzakelijke specifieke kennis maakt het nemen van goede besluiten niet altijd even gemakkelijk. Daarom is het voor bestuurders prettig en goed hierover regelmatig met onafhankelijke deskundigen van gedachten te wisselen. 

Hoe het werkt?
Twee keer per jaar komt Kees de Wild (adviseur op het gebied van facilitaire zaken) bij u op locatie. In dit gesprek (1½ tot 2 uur) biedt hij u de mogelijkheid te sparren over lopende zaken. Tevens brengt hij u op de hoogte van marktontwikkelingen en geeft hij onafhankelijke adviezen die voor uw organisatie van belang kunnen zijn.
Als u ruggespraak wenst over huisvestingsvraagstukken kunt u Kees de Wild telefonisch of per mail consulteren. Hiervoor hanteren hij de fair use policy.
Kees de Wild informeert u wanneer hij marktontwikkelingen tegenkomt die voor u interessant kunnen zijn.

Het afsluiten van een jaarcontract is een investering van €1000,- per jaar (excl. BTW en reiskosten boven 50 km). Tussentijdse mails en telefoongesprekken zijn hierbij inbegrepen.
Meer informatie over het Sparringcontract
 

 
Adresgegevens

adres   Damasthof 11
5281 EA Boxtel
email   info@hetnieuwebedrijf.nl
web   www.hetnieuwebedrijf.nl


Samenwerking


Het Nieuwe Bedrijf werkt samen met diverse partners.
Topcorp, Vught
De Zakencoach, Eindhoven
Copal Bouwadvies, Boxtel
Copal en Consorten, Boxtel
Gastvrijheidenmeer, Tiel
Inge + Claudia Interieurontwerp, Boxtel
Vennix Advies, Den Bosch